SEZONA: 1

EPIZODA: 148

OPIS

Kristijan se zbuni kada mu Renata sa zadovoljnim osmijehom na licu priopći kako će Adeli sada trebati njegova podrška. Adela s putnim torbama dođe u pansion, ali odluči otići kada joj Sofija kaže kako je Nikola već tu. Julija moli izluđenog Andriju da se smiri, a Stela doda kako je očito da policija neće pronaći ništa u njegovom stanu. Sofija potrči za Adelom i upita je zar nisu Nikola i ona upravo ovo i čekali, sada napokon mogu biti zajedno. Kristijan otvori vrata Ruži koja je došla vidjeti Adelu, ali s obzirom da je nema, razgovarat će s Ivanom. Julija se iznenadi kada joj Sara kaže da je zvala inspektorica Ines i dala im adresu otpada na kojoj se nalazi Vjekin auto u kojem je možda diktafon koji bi oslobodio Andriju. Lovro pošalje poruku Nataši da bi htio razgovarati, ali Nataša isključi mobitel. Ruža se ispriča očajnom Ivanu koji shvati da je Nikola taj s kojim ga je Adela varala. Gordan prije puta pozdravlja Minju brinući se zbog njezina problema s kleptomanijom, ali mu ona kaže da nitko ne zna i da neće biti problema. Sofija moli Adelu da pristane prenoćiti kod nje jer će uskoro pasti mrak, a posljednji autobus je već otišao. Lovro se zabrine ugledavši Ružu s Ivanom koji je bijesan i želi što prije pronaći Nikolu. Kroni upozori Nikolu da je došao Ivan i čeka ga u sobi.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.