Ocjena: 9.2/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

SEZONA: 1

EPIZODA: 4

OPIS

"Princeze" Irena i Lucija doživljavaju prve probleme sa svojim stanom: kod njih nema vode pa su prisiljene koristiti kupaonicu od "Bitangi" što će najviše problema donijeti Kazi i Robiju. Curama će veće glavobolje donijeti odluka da farbanje svog stana prepuste "Maestru", odnosno gazdi videoteke u kojem čuče skriveni talenti i slikara i historičara. Teo ima drugih problema - prisiljen je na sudu braniti Ljubavnika svoje supruge, koji je još k tome kriv. Hoće li Teo poštivati profesionalnu etiku ili će riskirati "spavanje s ribama" i strpati Ljubavnika iza rešetaka, pogledajte u četvrtoj epizodi "Bitangi i princeza".

Slike

Bitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princezeBitange i princeze

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.