poster

Književni dijalog: Muharem Bazdulj

Književni dijalog

dokumentarni | Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Pisac i urednik u Redakciji dokumentarnog programa RTS-a Aleksandar Gatalica susreo se sa jednim od najčitanijih i najomiljenijih pisaca danas Muharemom Bazduljem.
U emisiji Književni dijalog sa Muharemom Bazduljem pokrenuta su i pitanja: šta je srpska umetnička i kulturna matrica? kako se oseća pisac koji jednako piše ijekavicom, ikavicom i ekavicom?zašto je književnik u procesu stvaranja uvek sam i nema nikog ni da ga ohrabri ni da ga natera na velika pregnuć? Muharem Bazdulj govori i o tome kako je radio na poslednjoj knjizi Lutka od marcipana, da li ga još opseda biografija Mustafe Golubića i ko je još od istorijskih likova u njegovoj čekaonici za romansiranje.

Slike

Književni dijalog: Muharem BazduljKnjiževni dijalog: Muharem BazduljKnjiževni dijalog: Muharem BazduljKnjiževni dijalog: Muharem BazduljKnjiževni dijalog: Muharem Bazdulj

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.