poster

RTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstva

RTS ordinacija (2016)

Srbija

Gdje gledati
Televizija uživo Strimovanje
img

OPIS

Nova nedelja i tri nove teme u RTS ordinaciji za naciju. Poznati glumac otkriće zbog čega je njegova borba sa virusom korona bila neobična. Saznaćete kako da podstaknete lučenje hormona sreće i zadovoljstva, a na kraju će biti reči o namirnicama koje pomažu izbacivanje viška vode iz tela.
U "Ordinaciji" kako i uvek korisni saveti, a ovog puta o tome kako podstaći lučenje hormona sreće i zadovoljstva. Biće reči o tome kako emocije utiču na zdravlje, koji mirisi i kakva muzika utiče na raspoloženje, a videćete i tri testa uz pomoć kojih lako i kod kuće možete proveriti svoj nivo serotonina i drugih hormona. Sve odgovore daće prof. dr Dejan Čubrilo, fiziolog i specijalsita medicine sporta.
U poslednjem bloku, "Hrana kao lek", nutricionista Ana Todorović objasniće koje namirnice doprinose zadržavanju vode u telu, a koje namirnice pomažu da se taj višak vode izbaci.
Autor i voditelj je Marija Popović.Reditelj je Nenad Krkelić.

Slike

RTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstvaRTS ordinacija: Hormoni sreće i zadovoljstva

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.