SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Sanctuary for All: Part 1

OPIS

Otac Marcello, katolički svećenik, osnivač i vlasnik Utočišta, centra za napuštenu djecu u Rimu, prisiljen je zbog bolesti prestati raditi taj posao. Njegovo mjesto će zauzeti Don Marco, bivši kapelan zatvora Rebibbia. Prilikom prve posjete, don Marco upoznaje sve članove, ali ubrzo shvata da će biti teško zamijeniti oca Marcella. Steći povjerenje napuštene djece, bit će jedna od njegovih najtežih zadaća. Djeca mu nisu naklonjena, jer su jako vezana za oca Marcella. Jedan od dječaka je umiješan u pljačku, koja je završila ubistvom. Iako ga dječak ne prihvata, Don Marco učiniti sve da bi dokazao da dječak nije kriv.

Slike

UtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočišteUtočište

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Izgubljena djevojka (2010)

    image
    Bo je neobična djevojka s nadnaravnim moćima koja postaje odmetnica pokušavajući saznati istinu o svom porijeklu.
  • Pustolovine Sydney Fox (1999)

    image
    Neustrašiva sveučilišna profesorica Sydney Fox (Tia Carrere) odlazi u Nepal locirati dragocjeni artefakt prije negoli završi u rukama njezina rivala.
  • Bakar (2012)

    image
    G. 1864. Kevin Corcoran vraća se iz Građanskog rata. Postavljen za njujorškoga policijskog detektiva, suočava se s gradom punim korupcije, klasnih sukoba, rasne...
  • Utvrda (2018)

    image
    U ovoj najnovijoj avanturističkoj fantaziji glavnu ulogu tumači Jessica Green kao Talon, poslednja preživjela iz rase „crne krvi”. Nakon što je trupa plaćenika...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.