SEZONA: 7

EPIZODA: 3

OPIS

Norveška se izduženo prostire prema sjeveru, preko sjeverne polarnice. Ova zemlja krije mnoga blaga. Stoga treba hrabro prkositi zimi, ukrcati se na brod te im se diviti u njihovoj riznici od snijega i leda.
Od povijesnih gradova Bergen i Tromso do prirodnih čuda arhipelaga Lofoti, Norveška posjetitelju nudi mnogobrojna uzbuđenja.
Ali potraga na sjeveru ne bi bila potpuna bez hipnotizirajućeg šarma aurore borealis...

Slike

Svjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjeverSvjetski biseri: Norveška: put na sjever

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.