Ocjena korisnika: 8.5/10
(4 glasova)

EPIZODA: 187

OPIS

Patricio govori Marichuy da se ne slaže s time da ona radi s liječnikom Iturbeom. Ana Julia pokušava pritisnuti Juana Miguela, no on joj govori neka ga zauvijek zaboravi. Rocio kaže Vicenteu da je zaljubljena u Daniela i da će Vicente završiti u zatvoru ako se ustanovi da je imao nešto s Rafaelovom otmicom. Juan Miguel se pokušava pomiriti s Marichuy, ali stiže Ana Julia i govori kako se poigravao s njihovim osjećajima. Marichuy ih moli da odu. Rafael govori Elsi kako će ga uskoro operirati. Reynaldo dolazi i Juan Miguel kaže Marichuy da nikamo neće ići s njime. Njih se dvoje posvađaju. Patricio i Cecilia pokušaju smiriti Juana Miguela, no on kaže da je ljubomoran. Marichuy dolazi u bolnicu i sva djeca veselo je dočekaju. Juan Miguel je depresivan jer ga je Marichuy odbila. Patricio govori Marichuy kako ne želi da radi u bolnici, te se njih dvoje posvađaju. Juan Miguel mnogo radi kako ne bi previše razmišljao o Marichuy. Reynaldo prizna da se zaljubio u Marichuy. Amador kaže Ani Juliji da mu mora pomoći oteti Marichuy. Ana Julia to odbije, ali ubrzo shvati da nema drugog izbora...

Slike

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Utta Danella (2000)

    image
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.