SEZONA: 1

EPIZODA: 15 - Amela Zuković

OPIS

Željela je postati učiteljica, a postala je „doktorica za muziku“. Počela je pjevati kada je imala 16 godina, i danas se može pohvaliti nizom nastupa širom svijeta. Njen repertoar je šarolik - od starogradske preko novokomponovane do romske muzike. Snimila je duete sa Muharemom Serbezovskim, Šerifom Konjevićem, Halidom Muslimovićem...Riječ je o Ameli Zuković, koju ove nedjelje možete čuti i vidjeti u emisiji Muzički sat u programu O Kanala.
Kako je ostavila bez honorara Zoricu Marković, gdje i kako je je zaradila svoj najveći honorar, kada je bila najsretnija, a kada najtužnija, žali li iza čim, slaže li se s tvrdnjama da je žena boem, samo su neka pitanja voditeljice Larise Sare Baltić za Amelu Zuković.
Amela Zuković je u studio Muzičkog sata dovela svog prijatelja, mladog pjevača Adnana Kuku, kako bi ga gledatelji O Kanala upoznali.

Slike

Muzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički satMuzički sat

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Zlatna ploča

    image
    Glazbena emisija Radio televizije Srbije u kojoj Vam iz arhiva prikazujemo velike hitove naših poznatih glazbenika.
  • Narodna muzika

    image
    Muzička emisija.
  • Kafansko veče

    image
    Muzički program OTV Valentino.
  • Groznica subotnje večeri

    image
    Groznica subotnje večeri je emisija zabavnog karaktera koja se emitira svake subote.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.