poster

Romano Bolković - 1 na 1: Davor Bruketa

Romano Bolković - 1 na 1 (2016)

talk-show | Hrvatska

OPIS

Gost ovotjednog talk showa je Davor Bruketa, kreativni direktor i suvlasnik reklamne agencije Bruketa & Žinić & Grey, koju je osnovao zajedno s Nikolom Žinićem 1995. godine. S Davorom Bruketom razgovaramo o tome što je to brand i brandiranje, o brandiranju Hrvatske i pitanju po čemu je Hrvatska posebna te što bismo trebali raditi da budemo još prepoznatljiviji na globalnoj sceni. Razgovaramo i o uspješnosti hrvatskog dizajna, što hrvatska kreativna industrija može učiniti za hrvatsko gospodarstvo te je li oglašavanje industrija u nestajanju.
Bit će riječi i o modernoj gluposti unatoč svedostupnosti znanja, o mjestu Europe i Hrvatske u razvoju AI, o tome kako se probiti na europskom tržištu, kakva je komunikacija Vlade u krizama kroz koje je prošla, ali i kako održati partnerstvo u uspješnom biznisu.
Ovotjedni gost otkriva i zašto je ostao u Hrvatskoj, govori o najvažnijem dometu profesionalne prošlosti, o tome zašto je jedna od najvećih globalnih marketinških tvrtki investirala u njihovu agenciju u Hrvatskoj, ali i o manama hrvatskog društva te o disciplini i radnim navikama.
Agencijski projekti osvojili su više od 600 međunarodnih stručnih nagrada, među kojima i titule druge najučinkovitije neovisne agencije na svijetu prema Effie Indexu i najbolje male internacionalne agencije prema američkom magazinu AdAge, a čak 11 puta su proglašeni hrvatskom agencijom godine i ove godine Najboljom BalCannes agencijom. Agencijski se radovi kontinuirano objavljuju u nekima od najuglednijih stručnih publikacija u svijetu. Davor Bruketa redovito predsjeda žirijima respektabilnih svjetskih stručnih natjecanja kao što su Red Dot, D & AD London, Art Directors Club New York, Cresta Awards, London International Awards itd., a također je čest gost predavač na hrvatskim i inozemnim konferencijama i sveučilištima.

Slike

Romano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor BruketaRomano Bolković - 1 na 1: Davor Bruketa

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Posle ručka

    image
    Informativni program Happy TV-a.
  • Ni crno ni belo

    image
  • Пресечна точка

    image
  • Rano jutro

    image
    Jutarnji program Happy TV.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.