SEZONA: 1

EPIZODA: 12

OPIS

Baja priča Žići o svojoj velikoj fudbalskoj karijeri. Žića ne vjeruje Baji da je bio tako dobar golman kao što se predstavlja. Ali se Žića uvjeri da je to istina kada se slavni fudbaler Mančester junajteda, Nemanja Matić, s velikim poštovanjem obrati Baji u želji da se fotografiše s njim. S druge strane, Žićin tast, Grča, doživljava romansu s Bajinom komšinicom, Bibom. Grču i Bibu pored evidentne emotivne naklonosti jedno drugom privlači i njihova velika ljubav prema Africi.

Slike

Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.Kamiondžije d.o.o.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Alov svijet (2021)

    image
    A warm-hearted comedy about the friendship between Riley, a Marine combat veteran struggling to readjust to civilian life in Ohio, and his Afghan interpreter...
  • The Shameless Three (2002)

    image
    Die Dreisten Drei – Die Comedy WG is a German sketch comedy series, which aired from 2003 to 2008 on Sat.1 and returned in February 2012 with a new cast.
  • Kako napraviti dobre stvari (2018)

    image
    Grupa kreativne djece pokazuje nam kako napraviti dobre stvari: zanatske ideje, kuhanje, mađioničarske trikove, šale, znanost i life hacks.
  • Kuku Vasa (2010)

    image
    Ana (Katarina Marković) je ambiciozna jer se bavi oglašavanjem. Kako se suprotnosti privlače, udala se za nervoznog taksista Pavla (Marko Živić). On je iz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.