SEZONA: 1

EPIZODA: 91

OPIS

Eva se pokušava sabrati ugledavši Irenu i Kristijana koji, nakon što su napustili imanje Vitezović, žele unajmiti sobu u njezinu pansionu. Julija ne može vjerovati da je Ivan otjerao Kristijana od kuće i prepustio firmu Juranu. Sofija, Stela i Eva pokušavaju shvatiti zašto su Irena i Kristijan došli baš u njihov pansion nakon svega što je bilo između Eve i Kristijana. Kako će ga sada zaboraviti kada je u sobi tik do njezine. Nataša kaže Ivanu kako smatra da Juran nije postupio bratski prema Kristijanu i daje mu do znanja da se ne slaže s njegovom odlukom. Lovro pokušava utješiti bijesnog Karla koji ne može vjerovati da Augustina ide na skijanje s Matejem. Kroni dolazi k Loreti provjeriti ima li još šanse za njih dvoje, ali ga ona odbije i zaželi mu sreću s Višnjom. Eva kaže Kristijanu da mora što prije otići iz njezinog pansiona. Adela se zamisli kada joj fra Ante savjetuje da mora izabrati cilj i snositi sve posljedice. Nataša nezgodno naleti na Ladu i Lovru u trenutku kada je Lovro zaprosi. Juran javlja Sonji da je dobio novac, ali ona kao da nije potpuno sretna zbog toga. Nataša povjeri Lovri da nije baš sretna s Juranom i njegovim postupcima, ali Lovro joj sada ne može pomoći jer ima obaveze prema Ladi.

Prema priči Diane Pečkaj Vuković
Glavni pisac: Diana Pečkaj Vuković
Redatelj supervizor: Branko Ivanda

Slike

Dolina suncaDolina sunca 01Dolina sunca 02Dolina suncaDolina sunca 04Dolina sunca 05Dolina sunca 06Dolina sunca 07Dolina sunca 08Dolina sunca 09Dolina sunca 10Dolina sunca 11Dolina sunca 12Dolina sunca 13Dolina sunca 14

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Na Dobre I Na Zle (1999)

    image
    Polish medical drama. Real medical cases filled with twists, turns and surprises. The focus of the narrative is on the life of doctors and nurses.
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.