Puni trailer za SF seriju Invasion, koja je inspirirana romanom Rat svjetova!

srijeda, 22. septembar 2021. 22:26

Apple TV plus je netom objavio novi trailer i poster za SF seriju Invasion koja je inspiraciju pronašla u Wellsovom romanu Rat svjetova (War of the Worlds) koji je prvi puta objavljen 1898. Serija nije adaptacija romana nego ideje koja je proširena u nešto novo. Invasion se sastoji od ukupno 10 epizoda koje u fokusu imaju invaziju vanzemaljaca kroz različite perspektive širom svijeta. Prateći više priča na nekoliko kontinenata, dobivamo uvid u to kako bi jedna invazija izvanzemaljaca utjecala na sve nas. Serija je prvi put najavljena 2019. godine, a prvi teaser je objavljen u lipnju ove godine. Ovaj puni trailer nam daje bolji uvid u to kako je svijet reagirao na invaziju i kako je ona utjecala na našu infrastrukturu do te mjere da je čovječanstvo gotovo završilo u postapokaliptičnom scenariju. Za sada smo dobili samo kratki pogled na vanzemaljce, a očekujemo da će tako i ostati sve dok serija ne stigne na Apple TV plus.
Nismo sami. Vanzemaljska bića su stigla na Zemlju. Civilizacija bi se mogla urušiti. A opstanak ovisi o vama. Osjetite kako je živjeti u razdoblju invazije vanzemaljaca.
Tvorci i scenaristi serije su Simon Kinberg (X-Men: Dark Phoenix, The Martian) i David Weil (Hunters, Solos), a scenarij s njima potpisuje i Andrew Baldwin (The Outsider). Izvršni producenti su Kinberg, Weil, Baldwin, Audrey Chon (The Twilight Zone), Amy Kaufman (When They See Us), Elisa Ellis, Jakob Verbruggen i Katie O’Connell Marsh (Narcos). Redatelji su Amanda Marsalis (Ozark, Westworld, The Umbrella Academy), Jamie Payne (The Alienist, Luther, New Amsterdam, Outlander) i Jakob Verbruggen (Code 37, House of Cards, Black Mirror, The Alienist).
Glavne uloge tumače Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (Stowaway), Golshifteh Farahani (Extraction), Firas Nassar (Fauda) i Shioli Kutsuna (Deadpool 2).
Invasion na Apple TV plus premijerno stiže 22. listopada s prve tri epizode.
The post Puni trailer za SF seriju Invasion, koja je inspirirana romanom Rat svjetova! appeared first on Inverzija.

Više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.