LG-evi UltraGear gaming monitori

petak, 27. maj 2022. 10:32

LG-evi UltraGear gaming monitori prvi na svijetu dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display
Piše: Darko Brlečić
Gaming monitori UltraGear kompanije LG Electronics (LG) (modeli 27GP950 i 27GP850) prvi su na svijetu dobili certifikat VESA® AdaptiveSync Display, koji je pokrenula organizacija Video Electronics Standards Association (VESA). Novi logotip VESA® AdaptiveSync Display pomaže korisnicima kod kupnje jednostavnije identificiranje i uspoređivanje promjenjive brzine osvježavanja (VRR) gaming displeja koji podržavaju VESA-in protokol Adaptive-Sync.
Kako bi dobili certifikat VESA AdaptiveSync Display, LG-evi elitni gaming monitori morali su zadovoljiti iscrpne i rigorozne zahtjeve VESA-ine specifikacije za ispitivanje usklađenosti Adaptive-Sync Displaya (Adaptive-Sync Display CTS), a koriste više od 50 testnih kriterija za uspostavljanje jasnih mjerila za procjenu VRR mogućnosti monitora i prijenosnih računala. Uz visoke brzine osvježavanja, Gray-to-Gray (GTG) brzo vrijeme odziva i nisku latenciju, ova dva UltraGear gaming monitora zadovoljila su, tj. premašila su rezultate testova navedene u VESA-inom novom otvorenom standardu.
LG-evi modeli UltraGear 27GP950 i 27GP850 s certifikatom AdaptiveSync Display pružaju zavidnu razinu vizualnih performansi za besprijekorno iskustvo gaminga. Oba modela zadovoljila su potrebne rezultate na VESA-inom Adaptive-Sync Display CTS-u, uključujući nekoliko ključnih mjerenja kao što su brzina osvježavanja, treperenje zaslona i vrijeme odziva. Ovi 27-inčni  gaming monitori imaju napredne LG Nano IPS panele koji nude visoke brzine osvježavanja i GTG vrijeme odziva od 1 milisekunde, omogućujući fluidno igranje te oštre, čiste slike za PC i konzolne igre.
„VESA Adaptive-Sync Display CTS stvara jasan i dosljedan standard za displej performanse gaming monitora i pomaže korisnicima kod informiranja i donošenja odluke o kupnji”, rekao je Jim Choate, voditelj programa usklađenosti u organizaciji VESA.
„Prvi proizvodi na svijetu koji nose novi logotip AdaptiveSync Display, LG-evi UltraGear gaming monitori pokazali su se izvanrednim u svim primjenjivim testovima.”
„Ponosni smo što je LG UltraGear postao prvi monitor koji je dobio certifikat VESA AdaptiveSync Display”, rekao je Seo Young-jae, viši potpredsjednik i voditelj IT poslovne jedinice kompanije LG Electronics Business Solutions. „S nadolazećim modelima za 2022. godinu, uključujući i UltraGear 27GP95R, ne samo da ćemo zadovoljiti visoke standarde VESA-inih testova performansi, već ćemo također zadovoljiti očekivanja i različite potrebe današnjih korisnika.”
https://www.lg.com
Post LG-evi UltraGear gaming monitori je prvi puta viđen na Sat-Multimedia & IT portal.

više

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.