Ocjena: 6.3/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

„Lovci na viruse” otkriva zastrašujuće priče junaka profesionalaca koji su na prvoj liniji borbe protiv virusa i imaju pred sobom najznačajniji znanstveni zadatak jedne generacije.
Dok se trenutačno cijeli svijet nalazi u COVID-19 krizi, nije lako razmišljati o tome što nam budućnost nosi. No, oni na prvoj liniji znanosti znaju da najgore možda tek slijedi. Što možemo učiniti da bismo spriječili širenje sljedeće zaraze prije nego što bude prekasno? Diljem svijeta, istražitelji na prvoj liniji utrkuju se u sprječavanju katastrofe, a njihov trud predstavlja najznačajniji znanstveni zadatak jedne generacije. Dokumentarni film „Lovci na viruse“ otkrit će istinite i zastrašujuće priče stručnjaka junaka koji su trenutačno u potrazi za identifikacijom lančane reakcije koje bi mogle uzrokovati sljedeću globalnu pandemiju.

Glumci
TRAJANJE: 44 min

Slike

Lovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruseLovci na viruse

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.