SEZONA: 1

EPIZODA: 5 - Web of Dreams

OPIS

Zasnovan na petom i posljednjem romanu iz serije knjiga i filmova Casteel, radi se o događajima koji su prethodiili ostalim filmovaima,i napokon nam otkriva porodične tajne. Heavenina majka Leigh morala je pobjeći iz dvorca Farthinggale i tajni koje je čuvala. Padajući u naručje Luke Casteela, njegova odanost obećala joj je nadu jer je samo Luk znao njene najdublje tajne. Hrabro je podnosila sumnje domaćih ljudi, pokušavajući uloviti sreću koja joj je dugo izmicala. S djevojčicom, Heaven, na putu, nadala se sretnoj šansi zauvijek.

Slike

Mreža snova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Misterij obitelji Hunter (2017)

    image
    Kad g. i gđa Hanter nestanu, njihovo petoro usvojene dece moraju da reše misteriju dok se trude da situacija izgleda kao da je sve u redu.
  • Na paranormalnom zadatku (2017)

    image
    Humoristična serija o partnerstvu dviju potpuno različitih osoba: ciničnog skeptika i genijalca koji vjeruje u paranormalno. Oni istražuju neobjašnjive događaje u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.