OPIS

Slijedeći seriju neobjašnjivih ubojstava, odmetnuti svećenik započinje istragu koja ga baci u vrtlog nezamislivog zla, ubojstva i saznanja da postoji sudbina koja je gora od smrti. U Crkvi već stoljećima postoji tajni red. Svećenikova potraga dovodi ga do Izjelice grijeha: ključne figure u misterioznom i starom Redu. Njegova besmrtna uloga nije ništa manje nego igrati se Boga na zemlji odriješujući od neoprostivih grijeha izvan Crkve i tako dozvoljavajući velikom zlu da prođe nekažnjeno.
Opterećen stoljećima grijeha on žudi za smrću, ali tko će pojesti njegove grijehe i udjeliti mu vječni mir? Tko će nastaviti njegovu mračnu tradiciju i nastaviti djelovanje Reda? Dok mladi svećenik otkriva odgovore i juri za ovim primjerima zla, mora se istovremeno boriti za spas vlastite duše kao i za dušu žene koju voli.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Poltergajst 2: Druga strana (1986)

  ponedjeljak
  image
  Obitelj Freeling ima novu kuću, ali problemi sa natprirodnim snagama čini se ne prestaju...
 • Poltergeist 3 (1988)

  ponedjeljak
  image
  Carol Anne došla je u posjeti k svojoj tetki gdje boravi u njenom stanu u visokom neboderu, a natprirodne sile koje su je ranije proganjale prate je i tamo...
 • Zlobno (2017)

  ponedjeljak
  image
  Ljetni kamp pretvara se u noćnu moru za troje srednjoškolaca kada se dogode paranormalne pojave.
 • Bježi (2020)

  ponedjeljak
  image
  Nešto je zlokobno i neprirodno u odnosu majke Diane (Sarah Paulson) i kćeri Chloe (Kiera Allen). Prezaštitnički nastrojena Diane je od rođenja odgajala kćer u...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.