poster

Beskrajni trenutci

Maria Larssons eviga ögonblick (2008)

drama, povijesni | Švedska, Danska, Norveška, Finska, Njemačka
Režiser: Jan Troell
FilmBox Extra RS | petak | 03:35

Ocjena: 7.5/10
Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

OPIS

Povijesna drama smještena na početak 20. stoljeća i utemeljena na životu Marie Larssons, pratetke redateljeve supruge. Unatoč činjenici da je za muža imala agresivnog alkoholičara koji je čak proveo neko vrijeme u zatvoru zbog pokušaja njezinog ubojstva, i činjenici da je odgojila sedmero djece u siromašnoj okolini, Maria je postala uspješna fotografkinja zahvaljujući fotoaparatu koji je osvojila na lutriji.
Švedska, rano 20. stoljeće. U vrijeme socijalnih promjena i nemira, rata i siromaštva, mlada žena Maria (Maria Heikanen), pripadnica srednje klase, osvaja fotoaparat na lutriji. Njezina odluka da ga zadrži zauvijek će joj promijeniti život. Fotoaparat donosi Mariji potpuno nov pogled na svijet i u život joj dovodi šarmantnog fotografa (Jesper Christensen). Nevolje počinju kada se Marijin muž, ženskaroš i alkoholičar (Mikael Persbrandt), počne osjećati ugroženo od mladog muškarca, a i Marijinog novog pogleda na svijet.

Slike

Beskrajni trenutciBeskrajni trenutciBeskrajni trenutciBeskrajni trenutciBeskrajni trenutciBeskrajni trenutci

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • U pustinji (2013)

  danas
  image
  Zalutavši na osamljenoj pustinjskoj cesti, dvojica starih prijatelja počnu napadati međusobne životne odluke. Njihova svađa ubrzo preraste u fizički sukob te ono...
 • Malo vremena (2014)

  danas
  image
  A young guy decides to skip college in favor of joining his father on the lot of his used-car business.
 • Iznenada, prošlog ljeta (1959)

  danas
  image
  Nakon što je svjedočila nasilnom ubojstvu svog rođaka, Catherine Holly (Elizabeth Taylor) odvedena je u umobolnicu gdje bi se trebala riješiti halucinacija o...
 • Nevjera (1953)

  danas
  image
  Dolazeći u iskušenje da ubije Nika, zbog svoje ljubavi prema Anici, Ivo i ne zna da mu je izvanbračni sin. Osvetu, međutim, izvršava Ivina majka Jela.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.