OPIS

Pogled na uznemirujuće okolnosti za milijune djece koja žive u sirotištima i drugim ustanovama širom svijeta dok zaklada LUMOS J. K. Rowling radi na tome da ih ponovno spoji s članovima obitelji ili smjesti u udomiteljske domove.
Zaklada LUMOS J. K. Rowling ističe uznemirujuće okolnosti za osam milijuna djece koja žive u sirotištima i drugim ustanovama širom svijeta te se fokusira na njihovo ponovno ujedinjenje s članovima šire obitelji ili smještanje u brižne udomiteljske obitelji. PUT KUĆI isprepleće uvide raspalih obitelji, socijalnih radnika koji su im pomogli da se ponovno ujedine i predanih udomitelja koji su prihvatili djecu sa stigmatizirajućim teškoćama kako bi ilustrirali što dom zaista znači. Film su režirali dobitnici Emmyja® Jon Alpert i Matthew O'Neill.

TRAJANJE: 97 min

Slike

Put kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kućiPut kući

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Povratak lava (2016)

    image
    S vrha brda Banda promatra močvaru. Daleko je od rodne južne Afrike. Lavovi dolaze u Nacionalni park Akagera. Čeka ih težak zadatak - prilagoditi se središnjoj...
  • Ubojice iz dubine (2017)

    image
    Otkrijte kako životinje ubijaju u oceanu.
  • New Voices in an Old Flower (2017)

    image
    "It was an era, it was the start of a new vision" says Amha Eshete, the first Ethiopian music producer back in the Golden Age, the days of Swingin' Addis. The...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.