Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Policajac Janko zaljubio se u džeparicu Nanu i zbog nje je ostavio kćer šefa policije. No, uskoro se zagleda u privlačnu i zavodljivu Martu, udovicu ratnog profitera Dragutina Karla Štajnera, koji je iza sebe ostavio tvrtku u bankrotu i raskošnu limuzinu. Veza s Martom upleće Janka u složenu kriminalnu mrežu...
Pokojni Dragutin Karlo Štajner, domoljub i lopov, ostavio je za sobom družinu nesposobnih gadova, bankrotiranu tvrtku, bezvrijednu limuzinu i ljutitu udovicu. Janko je ostavio kćer šefa policije za ljubav male džeparice, i sad čeka da ga kiša otplavi s pločnika pred ruskom ambasadom. Pokupit će ga, međutim, Štajnerova udovica. Zajedno će krenuti minskim poljem svojih bivših ljubavi, sa zadaćom da pravedno razdijele Štajnerov bankrot. To neće biti lako. Pretendenata je previše, vremena su preteška. Od poštenja se ne živi, od zločina se gine.
Ovaj duhoviti ljubavni krimić osvojio je na Danima hrvatskog filma 1997. nagradu Oktavijan kao najbolji cjelovečernji film.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Pištolj, djevojke i kockanje (2012)

  image
  Relikvija domorodaca Amerike - Indijanaca, koja vrijedi ni manje ni više nego milion dolara, ukradena je u kazinu koji drže Indijanci. Imitator Elvisa, kauboj,...
 • Opasni trag (1984)

  image
  Radnja filma odvija se 1980. godine, a obuhvaća istinite događaje - djelovanje albanskih iredentista na Kosovu. Iskusni policijski inspektor na tragu je grupi...
 • Plamenovi Gnjeva (2021)

  image
  Niz podmetanja požara užasava mali grad. Lokalni policajac udružuje snage s federalnim agentom kako bi riješili slučaj prije nego što piroman ponovno napadne.
 • Ubiti Kejna (2016)

  image
  Svijet učitelja Raya je srušen kada mu mafijaši ubiju suprugu i djecu. Ray više nema nikoga i nema šta više izgubiti, pa uzima stvar u svoje ruke i kreće u osvetu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.