OPIS

Ovo je film o osobnoj potrazi, priča o ludoj okladi koju je osmislio zaljubljenik u vlastiti san, antijunak koji je srušio sve prepreke kako bi ostvario svoj cilj: susresti divlje vukove u njihovom prirodnom okruženju. Nakon tri godine provedene u divljini u svim vremenskim uvjetima, redatelj uspijeva ući u trag vukovima. Malo po malo on promatra, približava se i u konačnici biva prihvaćen kao dio čopora. Suprotno svim očekivanjima ovi veličanstveni grabežljivci ponudit će ovom smiješnom liku malo svoje intime. Ali, ovo je film koji također postavlja pitanje granica takve intime.

Glumci
Producent: Jean-Pierre Bailly
TRAJANJE: 90 min

Slike

Dolina vukovaDolina vukovaDolina vukova

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • The Day the Dinosaurs Died (2017)

    image
    Investigates the greatest vanishing act in the history of our planet - the sudden disappearance of the dinosaurs 66 million years ago.
  • Nije još mrak (2016)

    image
    Dugometražni dokumentarni film o Simonu Fitzmauriceu, talentiranom irskom redatelju koji živi s bolešću motoričkih neurona. Dijagnosticirana mu je u dobi od 34...
  • Ubojice iz dubine (2017)

    image
    Otkrijte kako životinje ubijaju u oceanu.
  • Tko bi rekao - fantazije umreženog svijeta (2016)

    image
    Kakav je i koliki egzistencijalni uticaj robotike, interneta stvari (IoT) i vještačke inteligencije na život čovjeka? Društvo danas zavisi o internetu u skoro...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.