Ocjena korisnika: 9.7/10
(6 glasova)

OPIS

U Stubičkoj Slatini, pored Oroslavja, u Hrvatskom zagorju, sa svojom suprugom, kćerima i punicom, živi Krešo Oremuš, kovinotokar po struci, zaposlen u lokalnom metalskom poduzeću. Potomak je domaće obitelji i ondje živi od rođenja. Na prvi pogled, njegov život ni po čemu ne odskače od života ostalih tamošnjih stanovnika - voli skuhati grah ili gulaš, naći se na kartanju s prijateljima, a član je i stubičke Družbe vitezova zlatnog kaleža - jednom riječju, pravi domaći Zagorec. No ipak, on je i još nešto - strastveni ljubitelj bluesa i vrsni svirač usne harmonike, prema tvrdnjama njegovih renomiranih kolega glazbenika iz Europe i Amerike, među najboljima na planetu!

Slike

Sonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke SlatineSonnyboy iz Stubičke Slatine

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.