OPIS

Vrijeme radnje je bliska budućnost. Mjesto radnje je odsjek za molekularnu biologiju negdje u Europi. Mladi idealist, genetičar Thomas Nielsen upoznaje se sa zatvorenikom i serijskim ubojicom Vincentom Iparrakom. Pod izlikom da istražuje njegov DNK, mladi istraživač uspije uvjeriti ubojicu da bude njegov pokusni kunić. Ukoliko dokaže da je Iparrak nasilan od rođenja, ubojica će biti pošteđen električne stolice. Iparrak dopušta Nielsenu da mu izmijeni DNK. No uslijed niza događaja dvojica muškaraca karakterno će se približiti jedan drugome. Ubojica će, naime, početi iskazivati samilost, a genetičar će postati sve agresivniji.

Slike

ŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinjaŽivotinja

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Atomica (2017)

  danas
  image
  Došlo je do prekida komunikacijskih veza s udaljenom nuklearnom elektranom, a mladi inspektor koji kreće u istragu susreće se sa zlokobnim pojavama.
 • Das Nebelhaus (2017)

  danas
  image
 • Kriva mama (2019)

  sutra
  image
  Nakon što dobije promaknuće i više odgovornosti na poslu, Melanie uzme Phoebe za osobnu pomoćnicu. Inteligentna i lukava, Phoebe ima skrivene motive za...
 • Loši snovi (2016)

  sutra
  image
  Ovo je napeta drama o odrastanju 15-godišnjeg dječaka koji ukrade torbu u kojoj je novac od droge te pobjegne s djevojkom koju voli. Za njima krene njezin nasilan...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.