OPIS

U Million Man Marchu 1995. milijun crnaca sudjelovalo je u mirnome mimohodu u Washingtonu, s ciljem većeg zajedništva i razumijevanja. „Putovanje života“ priča je o skupini ljudi koji se autobusom vode na taj povijesni skup.
Putovanje života priča je o skupini muškaraca koji su se kao stranci ukrcali u autobus kako bi prisustvovali povijesnomu mimohodu, Million Man March, koji je trebao povećati značaj Afroamerikanaca u zajednici. No tri dana poslije, nakon tisuća prijeđenih kilometara i otkrivanja zaboravljenih cesta vlastitih duša, stranci postaju braća. Među njima nalazi se otac koji se pokušava ponovno zbližiti sa sinom tinejdžerom, potencijalni glumac ispunjen mržnjom, policajac koji želi zaustaviti pokolj koji gleda na ulicama svoga grada, pobožni musliman čije su noćne more ispunjene fijucima metaka, starac koji je cijeli život bio pošten, ali zapravo nikada nije istinski živio, student režije koji svaki detalj želi snimiti kamerom te vozač čiji je posao da preveze putnike s jedne strane Amerike na drugu. Slučajna mješavina različitih osobnosti u skučenom prostoru prisiljava te ljude da se suoče s vlastitim različitostima i potraže dodirne točke zajedništva i nade. Na odredište stižu zauvijek promijenjeni, ne samo mimohodom nego i putovanjem i onime što su naučili o sebi.

Slike

Putovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje životaPutovanje života

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.