OPIS

Salman je nezaposleni mladić u dvadesetim godinama s malo vještina i još manje potencijala. No za njegova brata situacija je mnogo gora - njegova se jedinica Nacionalne garde vraća u Irak, a žena Leslie mora se vratiti na posao da bi mogla uzdržavati djecu. Budući da se nema tko brinuti za njezina dva sina, Salman se dobrovoljno javi da će se doseliti k njoj i pomoći joj s djecom. U domaćinstvu i dalje nedostaje novca pa Leslie pomaže Salmanu da pronađe posao. On tako postaje maskota internetske tvrtke na rubu propasti te hoda pločnicima u čudnom plavom kostimu nadajući se da će privući zainteresirane za najam prostora u poslovnoj zgradi.

Slike

Plava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vranaPlava vrana

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Američka pita 3 (2003)

    image
    Čim je maturirao, Jim (J. Biggs) je odlučio zaprositi Michelle (A. Hannigan), djevojku koju voli, a koja je, iako prividno mirna i tradicionalna, vrlo...
  • Ta luda vjenčanja (2014)

    image
    Francuska komedija o bogatom katoličkom paru koje šokira kad se njihove tri kćeri udaju izvan svoje religije i etniciteta. Stoga kad njihova četvrta kći kaže da...
  • Oskar je kriv za sve (1967)

    image
    Neurotic businessman must find the right man for his pregnant daughter. In fact, it is little bit complicated.
  • Američka pita 2 (2001)

    image
    Ekipa se vratila! Svaki lik iz prvog filma ponovo se pojavljuje u drugom, kad se stari prijatelji okupe da bi napravili ogromnu ljetnu zabavu.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.