OPIS

Njemačka, 1946. Film govori o ljubavnom trokutu između nesretnog bračnog para iz Engleske (Keira Knightley i Jason Clarke) i njemačkog udovca (Alexander Skarsgård) čiju su kuću prisvojili u poslijeratnom Hamburgu.
Radnja POSLJEDICA smještena je u poslijeratnu Njemačku 1946. Rachael Morgan (Keira Knightley) stiže u ruševine Hamburga po cičoj zimi kako bi se ponovno našla sa svojim suprugom Lewisom (Jason Clarke), britanskim pukovnikom zaduženim za obnovu razorenoga grada. No kad krenu u njihov novi dom, Rachael zapanji saznanje da je Lewis donio neočekivanu odluku: dijelit će veliku kuću s njezinim prethodnim vlasnicima, njemačkim udovcem (Aleksandrom Skarsgårdom) i njegovom problematičnom kćeri. U ovoj nabijenoj atmosferi neprijateljstvo i tuga ustupaju mjesto strasti i izdaji.

Slike

PosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedicePosljedice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.