OPIS

Iako je Eva dobar plivačica, nije uspjela spasiti brata od toga da se gotovo utopi. U svojoj kupaonici ona otkriva zagonetnu lokvu koja je vodi u paralelni svijet u kojemu pronalazi utjehu i olakšanje od osjećaja krivnje.
Iako je dobra plivačica, Eva nije mogla spasiti svog malog brata da se gotovo utopi u moru. Sada je on u komi, a hladan odnos s majkom ne pomaže Evinoj savjesti. U svojoj kupaonici ona naiđe na tajanstvenu lokvu koja je odvede u morske dubine. Dok njezina majka traži Evu, pronalazi samo lokvu vode koju počne brisati.

Slike

EvaEvaEvaEvaEvaEvaEva

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Flash (2015)

    image
    When a man looks at the photo strip he just took of himself in a photo booth, he cannot believe what he sees.
  • Blue. (2017)

    image
    A young girl wakes up one morning to find that she has turned completely blue.
  • Ljudski glas (2020)

    image
    Žena promatra kako vrijeme prolazi sjedeći pokraj kovčega svog bivšeg ljubavnika koji bi po njega trebao doći, ali nikad ne dolazi, i nemirnog psa koji ne shvaća...
  • Čuvar snova (2003)

    image
    Stari Pete Chasing Horse (August Schellenberg, "Black Robe), poznatiji kao Djedica, zadužen je za pričanje priča u rezervatu Pine Ridge. Bližeći se stotoj,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.