poster

Sve je to zbog ljubavi

En liberté! (2018)

Režiser: Pierre Salvadori

Gdje gledati
U kinima od 14.2.19.
Cineplexx
Ocjena: 6.9/10

OPIS

U gradu na francuskoj rivijeri, detektivka Yvonne je mlada udovica lokalnog heroja i policajca Santija. Kada shvati da njezin suprug ipak nije savršen kako je cijelo vrijeme predstavljala njihovome sinu, te da je poslao u zatvor nedužnog mladića po imenu Antoine na 8 godina, cijeli svijet joj se sruši. Yvonne želi učiniti sve što može da pomogne šarmantnom Antoineu da se vrati svom životu i svojoj ženi. Sve, osim da mu kaže pravu istinu. Međutim, Antoine ima velikih problema s prilagođavanjem životu izvan zatvora, što će dovesti do niza različitih komičnih događaja.

TRAJANJE: 108 min

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
 • Božićna poruka (2015)

  danas
  image
  Nakon povratka kući netom prije Božića, razočarana Gretchen pronalazi novi životni cilj kada odluči pomoći susjedu u potrazi za članom obitelji.
 • Fak ju, školo! 2 (2015)

  danas
  image
  Profesor Muller putuje s učenicima na Tajland kako bi poboljšali reputaciju svoje srednje škole. Neponovljiva avantura s najluđim profesorom ikada tek počinje.
 • LOL (2012)

  danas
  image
  U svijetu povezanom YouTubeom, iTunesima i Facebookom, Lola (Cyrus) i njezini prijatelji moraju balansirati između pritiska srednjoškolskih ljubavi i i...
 • Pa to je fantastično (2016)

  danas
  image
  Nakon što privuku medijsku i policijsku pozornost kad slučajno sruše Kate Moss u rijeku Temzu na otmjenoj zabavi, Edina i Patsy skrivaju se na jugu Francuske u...
TOP LISTE

Prijavi se