OPIS

Služeći se najnovijim i revolucionarnim paleontološkim otkrićima te vrhunskom tehnologijom, redefiniramo super-grabežljivca našeg planeta: Tyrannosaurus rexa.
U ovoj vas posebnoj emisiji vodimo na uzbudljivo istraživačko putovanje o tajnama super-grabežljivca planeta Zemlje, Tyrannosaurus Rexa. Uz pomoć najnovijih revolucionarnih paleontoloških otkrića, vrhunske tehnologije i komparativnog proučavanja današnjih životinja, redefinirat ćemo tog legendarnog dinosaura. Otkrit ćemo vam kako je T-Rex doista izgledao i zvučao, kako se kretao i kojom brzinom. Također ćemo doznati nešto više o njegovu zloglasnom ugrizu, inteligenciji, njegovim osjetilima pa čak i o njegovoj društvenoj strani. Holivudski mitovi napokon su ogoljeni i sada možemo otkriti zapanjujuću istinu o životinji za koju smo svi mislili da je znamo i volimo.

Slike

CineflixCineflixCineflixCineflixCineflix

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.