OPIS

Varalica je samo jedan od dvojice preživjelih masakra i požara na brodu usidrenom u losanđeleskoj luci. Kroz flashbackove i naraciju, on pripovijeda ispitivaču zamršenu priču o događajima koji su njega i kompanjone doveli na brod.
Nakon otmice kamiona u New Yorku, pet je kriminalaca uhićeno i okupljeno radi ispitivanja. Kako nitko od njih nije kriv, planiraju osvetu protiv policije. Operacija ide dobro, ali tada se osjeti utjecaj legendarnog kriminalnog veleuma Keysera Sözea. Postaje jasno da se svaki od njih u nekom trenutku ogriješio o Sözea i sada mu mora platiti. Tijekom posla kojim su trebali naplatiti dug, 27 ljudi stradalo je u eksploziji broda, ali sada iskrsava pravo pitanje: tko je zapravo Keyser Söze?

Slike

Dežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivciDežurni krivci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.