OPIS

Rukovodeći se pretpostavkom ako osiguraju alkohol za nadolazeću zabavu, da će napokon uspjeti nadvladati dosadašnje neuspjehe u odnosu sa ljepšim spolom, društveno neprilagođeni maturanti Evan (Michael Cera) i Seth (Jonah Hill) kreću u nabavku cuge, čime će njihova imena biti izbrisana s popisa školskih čudaka prije negoli se upišu na fakultete. Evan je bistar učenik koji duboko u sebi skriva nesnosni strah od odlaska na fakultet bez najboljeg prijatelja Setha – tvorca mnogih podvala, kojim upravljaju hormoni, a koji nije primljen na isti fakultet kao Evan.Obojica znaju da se na fakultetu čovjek promijeni, te ako uspiju zajedno učiniti ovaj značajan prvi korak, ostvarit će neraskidivu vezu za čitav život. Istodobno, Evanov i Sethov prijatelj Fogell (Christopher Mintz-Plasse) nabavi lažnu osobnu iskaznicu, čime na sebe skrene pažnju dvojice jako neodgovornih policajaca (Bill Hader i Seth Rogen).

Slike

Kul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinciKul klinci

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.