Ocjena korisnika: 5.5/10
(2 glasova)

OPIS

Od multimilijunaških disidenata koji trguju vinom i odlučnih oligarha zaljubljenih u umjetnost do dokonih princeza i prelijepih manekenki, emisija Bogati Rusi u Londonu uvodi nas u život superbogataša koji su se preselili u London. Kako vide sebe, kako vide Britance, što im novac znači i tko su oni... zapravo?
Tko su članovi superbogate ruske elite koji su odabrali živjeti u Londonu? Zašto im je najdraži glavni grad Britanije? Zašto su ludi za engleskim obrazovnim sustavom, polom i monarhijom?
Upoznajemo život poduzetnika koji je istjeran iz Rusije zbog liberalnih stavova i sve većeg bogatstva te jednog od najvećih londonskih sakupljača slika da čujemo što misle. Zagledamo i u život vrhunske ruske manekenke. Pratimo dvije debitantice koje se pripremaju za blještavilo i glamur Ruskog bala pa tako upoznajemo i princezu Olgu Romanov, unuku sestre cara Nikole, koja se sa 64 godine još živo sjeća svojeg uvođenja u društvo.
Rusi u Londonu vole taj grad zbog njegove sigurnosti i slobode, za njih je on engleski san. Ali kako doživljavaju Britance? Zašto u Londonu i dalje imaju potrebu povezati se s ruskim korijenima i kulturom, što to ujedinjuje Ruse u Londonu, što ih spaja tijekom te bajkovite večeri uz obale Temze?

Slike

Bogati Rusi u LondonuBogati Rusi u Londonu

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.