poster

Burn the stage - The Movie

Burn the Stage: The Movie (2018)

dokumentarni, glazbeni | Južna Koreja
Režiser: Jun-Soo Park

Gdje gledati
U kinima od 15. 11. 2018.
Cineplexx
Ocjena: 8.4/10
Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Burn the Stage: prvi film o bendu BTS, donosi nam priču iza scene sa turneje BTS WINGS TOUR, i svjedoči meteorskom uspjehu benda.
Filmski doživljaj koji se ne propušta pruža intiman pogled na ono što se dešava kada najuspješniji boy bend svih vremena ruši barijere i napada svjetsku muzičku scenu. Ekskluzivni snimci sa turneje i intervjui sa svakim članom benda ponaosob, pružiće fanovima, bez presedana, jedinstven pogled u njihove živote i priliku da zajedno sa svojim omiljenim bendom proslavljaju uspjehe na velikom bioskopskom platnu EKSKLUZIVNO u Cineplexxu Palas.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Justin Bieber: Believe (2013)

    image
    Justin Bieber Vam priča svoju priću, biografski film o životu pop zvijezde.
  • Laurent Garnier neslužbeno (2021)

    image
    Uvid u život Laurenta Garniera, jednoga od začetnika house glazbe, od njegova pojavljivanja na glazbenoj sceni 80-ih do danas. Film je sniman tri godine i prati...
  • Predivna milost (2018)

    image
    Dokumentarac prikazuje Arethu Franklin sa zborom u Baptističkoj crkvi New Bethel u Wattsu, u Los Angelesu, u siječnju 1972.
  • Afrički safari (2013)

    image
    Dokumentarna akcijska pustolovina u tri dimenzije. Uz pomoć vrhunskih kinematografskih tehnika, postajete putnik na spektakularnom afričkom safariju, od obale...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.