OPIS

„Octavio je mrtav“ tajanstvena je, senzualna priča o duhovima koja prati Tyler na avanturi koja će definirati njezin život. Bježeći od dominantne majke, Tyler ulazi u čudan svijet svog pokojnog oca Octavija, kojeg nikada nije poznavala.
„Octavio je mrtav“ intenzivno je i onostrano filmsko iskustvo, nezaboravno putovanje Tyler, uplašene mlade žene otjerane iz svog zaštićenog doma u predgrađu u živahan i kaotičan Stelton City. Kreće saznati više o mrtvom ocu kojeg nikad nije poznavala i otkriva njegov duh, zarobljen i nesposoban pobjeći iz svog stana. Oni sklope nesiguran odnos, ali komunicirajući s njim i upoznavajući njegovu burnu i tajnu prošlost, Tyler otkriva nove načine povezivanja sa svijetom, traženja ljubavi na neočekivanim mjestima i istraživanja života na novim i nepoznatim teritorijima.

Slike

Octavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtavOctavio je mrtav

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.