OPIS

Dugogodišnji gay par neprestano se svađa, ali njihova uspješna kulinarska emisija sprečava ih da prekinu. Međutim, kada njihov zapušteni sin ponovno završi u zatvoru, na vratima im se pojavi unuk i njih ga dvojica nevoljko prime.
Slavni kuhar Erasmus (Steve Coogan) i njegov partner Paul (Paul Rudd) imaju sretan i prilično samodostatan zajednički život. Njihova savršena egzistencija okrene se naglavce kada se na večeri Erasmus suoči s unukom za kojega nije ni znao. Dječakov je otac u zatvoru i čini se da nema kamo pa ga oni, nakon mnogo rasprave, odluče primiti. S promjenama i izazovima s obje strane, ovo bi mogao biti recept za katastrofu. Ispunjena srcem i humorom, ova nova obitelj servira jedan od najslasnije duhovitih filmova godine.

Slike

Idealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni domIdealni dom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.