OPIS

McKenzie „Mack (Maia Mitchell) i njezin dečko Brady (Ross Lynch) obožavatelji su mjuzikla „West Side Story. Jednog jutra, prije odlaska u internat, Mack i Brady odluče surfati, a val koji „zajašu tajanstveno ih transportira u „West Side Story u 1962. godinu gdje upoznaju Seacata (Jordana Fishera), Giggles (Mollee Gray), Rascala (Kent Boyd) i Cheechee (Chrissie Fit). Uz obavezne pjesmu i ples nije sve savršeno u „Priči sa zapadne strane - bikeri protiv surfera bore se za prevlast teritorija, a Mack i Brady nevoljko se upliću u zaplet mjuzikla, tj. u romansu između surfera Tannera (Garrett Clayton) i Lele (Grace Phipps), sestre vođe bikera.
Simpatičan Disneyev teen mjuzikl vodi nas na putovanje kroz vrijeme u surferske i opuštene 60-e, u svijet plesa, pjesme i romanse. Zamišljen kao povratak u razigrano, entuzijastično vrijeme snimljen je prošle godine, a svjetsku premijeru na Disneyevom kanalu imao je prije svega nekoliko mjeseci. Snimljenu u Puerto Ricu, ovu glazbeno-plesnu maštariju o filmu u filmu, premijerno je u Americi pogledalo čak 13,5 milijuna gledatelja, koji su time film smjestili na drugo mjesto liste najgledanijih dugometražnih ostvarenja na Disneyevom kanalu.

Slike

Teen Beach Movie

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Potomci (2015)

    image
    This modern-day coming-of-age adventure about the teenage sons and daughters of Disney's most infamous villains fuses castles with classrooms to create a...
  • Zombies (2018)

    image
    Students from Zombietown are transferred to a high school in a suburban town preoccupied with uniformity, traditions and pep rallies.
  • Потомци 3 (2019)

    image
    Mal and her friends face their biggest challenge yet when an unfathomable dark force threatens the people of Auradon.
  • Mačke (2019)

    image
    Dobitnik Oskara, reditelj Tom Huper (Kraljev govor, Jadnici, Dankinja), pretvara čuveni mjuzikl u nezaboravni bioskopski doživljaj. U filmu uloge tumače Džejms...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.