OPIS

Legendarni oskarovac Al Pacino u ovoj izvrsnoj kriminalističkoj drami smještenoj u političko okružje nastupa u ulozi njujorškoga gradonačelnika čiji se ured nađe na udaru medija i javnosti nakon što pucnjava između policajaca i dilera slučajno usmrti nevino dijete.Jednog naizgled uobičajenog jutra, u lovu Odjela za narkotike grada New Yorka na jednog od važnijih dilera droge toga područja, od zalutalog metka strada maleni crni dječak. Idealistički gradonačelnik John Pappas (Al Pacino), prilično uspješan i obljubljen od većine građana, uspije smiriti strasti i izbjeći moguće rasne nerede, ali daljnja istraga njegovog pomoćnika Kevina Calhouna (John Cusack) zakomplicira situaciju.
Calhounu nije jasno kako je rečeni diler, inače sin moćnog mafijaša, uopće mogao biti na slobodi, nakon što mu je za zločin koji inače zahtijeva zatvorsku kaznu u trajanju od minimalno 10 godina izrečena ona uvjetna, od 5 godina. Pappasu i Calhounu posao neće olakšati ni Marybeth Corgan (Bridget Fonda), odvjetnica udovice ubijenog detektiva, koja istražuje uzroke neisplaćivanja zaslužene mirovine...

Slike

Gradska vijećnicaGradska vijećnicaGradska vijećnicaGradska vijećnicaGradska vijećnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.