OPIS

Duhovi napadaju dva studenta kada njihov automobil zapne u snijegu na Badnju noć.
Dva studenta idu kući na zimske praznike pustim dijelom autoputa i postaju žrtve zlih duhova drugih putnika koji su umrli na istoj cesti u filmu o natprirodnome redatelja Grega Jacobsa, koji su producirali Steven Soderbergh i George Clooney. Sve što je ona (Emily Blunt) htjela bio je povratak kući u Delaware, na praznike. Iako njezin kolega (Ashton Holmes) ima automobil i sretan je što joj može ponuditi vožnju, brzo postaje jasno da joj se divio izdaleka cijeli semestar. Nakon sati putovanja osamljenom cestom utonulom u snijeg, zbog loše izabrana prečaca i automobila koji ih je zatrpao snijegom mladi se par nađe beznadno zaglavljen. Sada su zarobljeni na području na kojem nema signala za mobitel, nemaju što jesti i nemaju grijanja, i polako počinju sumnjati da nisu sami u ovome prekrasnom, ali zabačenom krajoliku. Kada se susretnu sa zlonamjernim policajcem (Martin Donovan) koji im ne daje nade da će se spasiti, serija zastrašujućih spodoba počinje se pojavljivati iz krajolika i upućuje da ovo dvoje nisu jedini ljudi suočeni s borbom za život na varljivoj cesti.

Slike

Ubojita hladnoćaSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures TelevisionSony Pictures Television

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.