OPIS

Suparništvo između dva brata se pretvara u izdaju. Jedan je pristalica (Gary Stretch) uspješnog, ali pomalo sumnjivog biznismena (Stephen Rea), a drugi glavni kandidat za premijera (Adrian Paul). Uz priliku dugo priželjkivane osvete protiv otuđene obitelji (Christopher Lee, Jean Marsh), dok ga proganja psihotični policijski detektiv (Vinnie Jones), naš neprilagođeni anti junak mora otkriti istinu u svijetu, u kojem nikome ne možeš vjerovati, a odanost predstavlja rijetkost.

Slike

Mučno

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Kuća (2021)

    image
    Bračni par povlači se u luksuznu, visokotehnološku, potpuno automatiziranu kuću na udaljenom otoku. Kućni AI sustav poludi i okreće se protiv njih.
  • Ledena šuma (2014)

    image
    Kako snježna mećava uskoro prijeti, mladi tehničar stiže u grad na velikoj nadmorskoj visini kako bi popravio električnu centralu. Ubrzo otkriva da se ona koristi...
  • Hudin salon (2021)

    image
    Reem, mlada majka udana za ljubomornog muškarca, odlazi u Hudin salon u Betlehemu na frizuru i uho koje će je saslušati. Ali ovaj običan posjet poremeti se kada...
  • Novac (2017)

    image
    Trojica lopova pokušavaju opljačkati kuću, no, životi im se u potpunosti mijenjaju zbog onoga što zateknu unutra…
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.