Ocjena: 6.4/10
Ocjena korisnika: 7.7/10
(9 glasova)

OPIS

Temeljno na istoimenom, priznatom bestseleru Davida Levithana o šesnaestogodišnjoj Rhiannon koja se zaljubljuje u misterioznu dušu pod imenom „A”, koja se svakoga dana budi u drugom tijelu.
Šesnaestogodišnjak po imenu „A”, koji se svakog dana budi u tijelu nekog drugog vršnjaka (bez obzira na spol i rasu), pridržava se strogih pravila po kojima živi: nikad se ne vezuj za druge ljude! Trudi se ostati neprimijećen! Ne miješaj se! I tako sve dok ne upozna djevojku Rhiannon. Tada po prvi put u životu osjeti ljubav, prvi put žudi za drugim bićem, prvi put pronalazi nekoga s kim želi biti – dan za danom, svakoga dana. No može li mu Rhiannon uzvratiti ljubav?

Slike

Svakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga danaSvakoga dana

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.