poster

Priča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starine

Priča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starine (2008)

dokumentarni | Hrvatska
Režiser: Tonko Jović

Ocjena korisnika: 10/10

OPIS

Društvo prijatelja dubrovačke starine godine 2007. obilježilo je 55. obljetnicu djelovanja. Kao neprofitabilno društvo, desetljećima skrbi o gradskim zidinama i drugim dubrovačkim povijesno-kulturnim spomenicima, čuvajući vrednote koje svjedoče o bogatoj tradiciji i kulturi. Članovi Društva su volonteri koji brižno i stručno skrbe o gradu u vremenima kada je sve teže sačuvati pravo lice kamenog grada. U emisiji se prisjećamo proteklih akcija, podsjećamo na novije u održavanju dubrovačkih i stonskih zidina te zidina u Moluntu i Cavtatu, obnovu tvrđave Sokol i mlinica na rijeci Ljutoj i drugo. Društvo prijatelja dubrovačke starine svojevrsna je građanska svijest i savjest Dubrovnika i još uvijek aktivno sudjeluje u životu Grada.

Scenarist:
Producent: Dragan Banović
Snimatelj: Toni Banović
Montaža: Maroje Capurso
TRAJANJE: 34 min

Slike

Priča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starinePriča od kamena: Društvo prijatelja dubrovačke starine

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.