poster

Medvjeđa družina - U skandinavskim šumama

Die Bärenbande - In Skandinaviens Wäldern (2016)

dokumentarni | Njemačka

Ocjena korisnika: 10/10
(3 glasova)

OPIS

Daleko na europskome sjeveru prostire se carstvo smeđeg medvjeda. Skrivene u šumama Finske, Švedske i Norveške, i danas žive tisuće medvjeda. Usred zime, dok gomile snijega prekrivaju njihove brloge, ženke donose na svijet mladunčad. Medvjedići mjesecima ostaju uz majku koja ih grije i doji prije nego što trojci počnu istraživati svijet izvan brloga. U društvu troje mladunčadi, medvjeđe družine, ovaj izniman prirodnoznanstveni film vodi nas na istraživačko putovanje skandinavskim šumama, u nastambe impozantnih losova i domišljatih vukova, do rijetkih šumskih sobova i letećih vjeverica.
Renomirani autori filmova o životinjama Oliver Goetzl i Ivo Nörenberg proveli su stotine dana snimajući u šumama sjeverne Europe. S beskrajnom strpljivošću i s još više znanja i vještine donose uistinu rijetke i uzbudljive biheviorističke studije iz skandinavske divljine.
Proizvodnja: Doclights GmbH / NDR Naturfilm
Godine proizvodnje: 2012.-2015.

TRAJANJE: 45 min

Slike

Medvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumamaMedvjeđa družina - U skandinavskim šumama

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.