OPIS

Iz Studija animacije Walta Disneyja dolazi iznimna zbirka nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
RILEYN PRVI SPOJ? Riley, sada 12-godišnjakinja, provodi vrijeme s roditeljima kod kuće kad na vrata zakuca potencijalna nevolja. Osjećaji mame i tate prisiljeni su nositi se s činjenicom da Riley ide na prvi spoj.
ČUDOVIŠTA IZ ORMARA: MIKEOV NOVI AUTO: Mike je kupio novi auto s pogonom na šest kotača i ne može dočekati da ga pokaže Sulleyju. Jedini je problem što Mike još nije ovladao kontrolama, a one su prilično složene.
JACK-JACKOV NAPAD: Beba Parrovih Jack-Jack čini se normalnim i kao da ne posjeduje supermoći poput svojih roditelja ili braće. Ali kad unajme bezazlenu bejbisitericu da ga čuva, Jack-Jack pokaže svoj pravi potencijal.
PARTYSAURUS REX: Sramežljiv i nervozan T-Rex iz filmova „Priča o igračkama dobiva svoju avanturu, kada ga Bonnie odluči staviti nekamo gdje nikad nije bio: u kadu. Uskoro Rex postane srce zabave i nauči mnogo toga o samopouzdanju.
PUSTOLOVINE ANDREA I WALLYJA B.: André se budi iz sna kad ga dočeka dosadna žuto-crna pčela s neugodnim žalcem. André misli da može pobjeći pčeli, ali poput svih insekata, Wally B. zna da može dognati bilo koju metu.
REDOV SAN: Jedne kišne noći usamljeni monocikl stoji u stražnjem kutu trgovine bicikla sanjajući o tome da bi jednog dana talentirani klaun mogao ući u trgovinu i prepoznati njegov potencijal.
LIMENI GLAZBENIK Zvijezda ovog kratkog filma igračka jest bubnjar po imenu Tinny. Progonjen destruktivnom bebom, Tinny se trudi izbjeći svog puzećeg mučitelja. Ali kad beba padne i ozlijedi se, limena igračka učini pravu stvar.

Slike

Disneyjevi kratkometražni filmovi IVDisneyjevi kratkometražni filmovi IV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vatreno srce (2022)

    image
    Šesnaestogodišnja Georgia Nolan želi krenuti stopama svog oca i sanja o tome da bude prva vatrogaskinja na svijetu. Kad misteriozni piroman počne paliti seriju...
  • Pustolovine hrabrog pjetlića (2015)

    image
    Kržljavi pjetlić mora naći unutrašnju snagu kada zli farmer zaprijeti uništiti njegov dom... Toto je pjetlić rođen kao kržljavac. No, kad zli farmer zapreti da će...
  • Put oko svijeta za 80 dana (2021)

    image
    Simpatični minijaturni Passepartout je mladi znanstvenik koji oduvijek sanja o tome da postane veliki istraživač. Jednog dana, on se susreće s Phileasom, žapcem...
  • Avanture neustrašivog Teda (2012)

    image
    Tedov najveći san je oduvijek bio da bude arheolog i avanturista. Ali u stvarnosti, Ted je samo građevinski radnik. No zbog slučajne zbrke, Teda će zamijeniti za...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.