OPIS

Iz Studija animacije Walta Disneyja dolazi iznimna zbirka nagrađivanih i omiljenih kratkih filmova.
RILEYN PRVI SPOJ? Riley, sada 12-godišnjakinja, provodi vrijeme s roditeljima kod kuće kad na vrata zakuca potencijalna nevolja. Osjećaji mame i tate prisiljeni su nositi se s činjenicom da Riley ide na prvi spoj.
ČUDOVIŠTA IZ ORMARA: MIKEOV NOVI AUTO: Mike je kupio novi auto s pogonom na šest kotača i ne može dočekati da ga pokaže Sulleyju. Jedini je problem što Mike još nije ovladao kontrolama, a one su prilično složene.
JACK-JACKOV NAPAD: Beba Parrovih Jack-Jack čini se normalnim i kao da ne posjeduje supermoći poput svojih roditelja ili braće. Ali kad unajme bezazlenu bejbisitericu da ga čuva, Jack-Jack pokaže svoj pravi potencijal.
PARTYSAURUS REX: Sramežljiv i nervozan T-Rex iz filmova „Priča o igračkama dobiva svoju avanturu, kada ga Bonnie odluči staviti nekamo gdje nikad nije bio: u kadu. Uskoro Rex postane srce zabave i nauči mnogo toga o samopouzdanju.
PUSTOLOVINE ANDREA I WALLYJA B.: André se budi iz sna kad ga dočeka dosadna žuto-crna pčela s neugodnim žalcem. André misli da može pobjeći pčeli, ali poput svih insekata, Wally B. zna da može dognati bilo koju metu.
REDOV SAN: Jedne kišne noći usamljeni monocikl stoji u stražnjem kutu trgovine bicikla sanjajući o tome da bi jednog dana talentirani klaun mogao ući u trgovinu i prepoznati njegov potencijal.
LIMENI GLAZBENIK Zvijezda ovog kratkog filma igračka jest bubnjar po imenu Tinny. Progonjen destruktivnom bebom, Tinny se trudi izbjeći svog puzećeg mučitelja. Ali kad beba padne i ozlijedi se, limena igračka učini pravu stvar.

Slike

Disneyjevi kratkometražni filmovi IVDisneyjevi kratkometražni filmovi IV

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ups, Noah je otišao (2015)

    image
    Ovo je priča o životinjama koje se nisu uspjele ukrcati u Noinu arku, među kojima su i svitodomci, grifoni i samopiri, izgledom neobične i simpatične životinje za...
  • Ringe ringe raja (2018)

    image
    U novoj animiranoj komediji za cijelu porodicu, režisera Christophera Jenkinsa, susrećemo se s likom simpatičnog gusana po imenu Peng. Peng je umišljen,...
  • Konferencija životinja (2010)

    image
    Prema istoimenoj knjizi Ericha Kästnera, jednog od najpoznatijih i najcjenjenijih pisaca za djecu. Priča knjige počinje brzojavom cijelom svijetu u kojem...
  • Žabac Regi (2014)

    image
    Cijeli svoj život, Žabac Regi se osjećao drugačije. Kako bi pronašao pravi smisao života, Regi kreće u nevjerovatno putovanje kroz amazonsku prašumu. Ali tokom...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.