OPIS

BOŽIĆNA MELODIJA prati Kristin (Lacey Chabert), lijepu i elegantnu razvedenicu koja je talentirana dizajnerica odjeće i njezinu mladu kćer. Kristin je upravo morala zatvoriti svoj mali butik na Manhattanu i vratiti se u rodni grad u Ohiju živjeti u starom domu svojih roditelja. To je velika prilagodba za Kristin i Emily – pogotovo kada naleti na bivšu srednjoškolsku suparnicu Melissu (Mariah Carey). Melissa je predsjednica Udruženja roditelja i nastavnika te se trudi da se Kristen osjeća što nepoželjnije. Kristen i Emily nastoje pronaći novi normalni život uz pomoć učitelja glazbe Dannyja (Brennan Elliott) i Kristinine tete Sare (Kathy Najimy), vlasnice lokalnog kafića. Uz malo blagdanske čarolije i glazbe, Kristin i Emily otkriju da je dom ondje gdje je srce.

Slike

Božićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodijaBožićna melodija

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.