Obiteljska tuga

Family Blues (1997)

drama | SAD
Režiser: Nell Cox

Gdje gledati
Emisija nije dostupna u zemlji
Ocjena: 4.8/10

OPIS

Obiteljska drama s galerijom zanimljivih likova i suptilno naznačenih odnosa. Tri sestre Njujorčanke okupljaju se na djedov 85. rođendan u ladanjskoj kući na rijeci Hudson gdje im živi majka. Obitelj je oduvijek bila pomalo posebna, ali je u njoj bilo mnogo ljubavi. I ovaj put rođendansko okupljanje pretvorilo se u pomoć koju jedni drugima pružaju u osobnim krizama.
Jedna sestra, Laura, odvjetnica s karijerom, na rođendan dolazi s laptopom i gomilom materijala koje mora proučiti. Iako još voli svojega muža Jeffa, brak im je u krizi. Jeff, umoran od jurnjave i posla televizijskog producenta, sve više želi pobjeći iz New Yorka, na neko mjesto poput ovoga u kojem je Laura odrasla i iz kojega je pobjegla čim je mogla. ; druga dolazi s vodoinstalaterom koji joj je neposredno prije polaska iz kuće pozvonio na vratima; treća dolazi s viješću da je dva mjeseca trudna i da želi da otac ostane anoniman. Tijekom vikenda koji je pred njima, obitelj će stvarati nove i rješavati stare probleme...
Laurina zavodljiva sestra Diane glazbenica je slobodnog duha koja pokušava napisati novu pjesmu. Posvađala se s dečkom koji je bio njezin gitarist ali i izvor inspiracije.
Treća sestra, Leslie, samohrana je majka problematičnog adolescenta.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.