OPIS

Gdje se nalazi Grad mačaka i kako izgleda kuća lovaca na ljudske glave? Što se sve može vidjeti i naučiti u nacionalnim parkovima Bornea? Kako svladati hodanje mostom napravljenim od konopa i dasaka na visini od četrdesetak metara? Kako "preživjeti" susret sa smrtonosnom morskom zmijom? To su samo neki od detalja iz putopisa koji su na malezijskom dijelu otoka Borneo zabilježili Milka Barišić i Miro Branković.
U Maleziji, zemlji iznimno bogatog i raznolikog životinjskog i biljnog svijeta, i u gotovo dvomilijunskom glavnom gradu Kuala Lumpuru možete posjetiti komadiće zemaljskoga raja, vrtove orhideja i hibiskusa, te najveći natkriveni park ptica na svijetu u kojem mnoge vrste slobodno žive izvan kaveza. Kako izgledaju tržnice velegrada, a kako one na trećem po veličini svjetskom otoku Borneu? Kakav život vode stanovnici tradicionalnih borneanskih sela na vodi? Zajedno s našom ekipom zavirite u džunglu u susret s nekim od posljednjih primjeraka orangutana ili doslovno zakoračite dnom Južnog kineskog mora...

Scenarist:
TRAJANJE: 35 min

Slike

Razglednice s BorneaRazglednice s BorneaRazglednice s BorneaRazglednice s Bornea

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.