OPIS

Na nasilje definitivno treba odgovoriti nasiljem, pokazuje nam akcijski film "Sedam odmetnika" o skupini plaćenika koja mora obraniti maleno meksičko selo od zlonamjernih ucjenjivača.
U malome teksaškom naselju tik uz granicu meksički useljenici napornim radom preživljavaju i najteže nedaće, sve dok ih ne počne ucjenjivati opasna grupa nezakonito oformljene policije. Suočeni sa zahtjevima koje ne mogu ispuniti, mještani se za pomoć obrate ekipi plaćenika koja se sastoji od sedmero ljudi koji su i sami imali probleme sa zakonom. Čini se, međutim, kako ni oni nisu dovoljno osposobljeni za sukob s ucjenjivačima. Svojevrsna modernizirana prerada legendarnih naslova '"Sedam samuraja" i "Sedam veličanstvenih", "Sedam odmetnika" redatelja i scenarista Brenta Huffa akcijska je razbibriga koja vas neće osvojiti svojom originalnošću, ali će sve obožavatelje žanra zabaviti iznimno kvalitetnim scenama borbi, osobito jurnjavom na motociklima. Među ekipom manje poznatih glumaca ističe se prelijepa Shawn Huff, koja se pokazala i vještijom i spretnijom od svojih muških kolega.

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ubiti po viđenju (2018)

    image
    Nemilosrdni ekstremista Bazgaev, odgovoran za terorističke napade u kojima je poginulo na stotine civila, među njima i deca, planira nove akcije. Ali tu je grupa...
  • Tajni front Lov (2019)

    image
    Prema naređenju američkog predsednika, tim elitnih vojnika ide iza neprijateljskih linija kako bi svog zarobljenog vođu oslobodio od terorista.
  • Kojot (2017)

    image
    Nakon što je naslijedio kuću u dalekom gradiću, mladi čovjek biva upleten u brutalan sukob s lokalnim tajkunom.
  • The Debt Collector 2 (2020)

    image
    Nastavak filma The Debt Collector iz 2018., koji je također režirao Johnson, govori o Frenchyju i Sue, utjerivačima dugova koji lome kosti i lubanje kako bi...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.