poster

ŽENE KENNEDYJEVIH

Jackie, Ethel and Joan (2001)

Režiser: Larry Shaw

Ocjena: 7.0/10

OPIS

U ovom filmu prikazuje se složeni odnos Kennedyjevih žena koje su postale dio američke legende. Kći bogatih roditelja, ali i alkoholičara, Joan Bennett Kennedy, Tedova žena, (Leslie Stefanson) postala je poznata kao savjest obitelji Kennedy. Iako je mogla jasno vidjeti tuđe složene probleme, Joan je bila zbunjena u vezi svoga života i nije se mogla pomiriti s Tedovom (Matt Letscher) nevjerom. Dok su se u obitelji izmjenjivali trijumfi i kontroverze (kampanje, atentati, skandali) Joan je polako propadala. Zbog velikog broja svojih problema, smatrali su da može ugroziti Tedove političke ambicije. Međutim, uz pomoć šurjakinje Jackie (Jill Hennessy), Joan će pobijediti alkoholizam i loš brak te promijeniti svoj život.

Film je nominiran za nagradu Emmy 2001. godine u kategoriji najbolje glazbe, a glumice Jill Hennessy i Lauren Holly nominirane su za nagradu Golden Satellite godinu dana poslije.

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.