OPIS

Gospodin Magoo ekscentrični je milijunaš koji odbija koristiti naočale i zato uvijek upada u nevolje. Tijekom muzejske pljačke slučajno dobije neprocjenjivi dragulj i postaje meta napada nemilosrdne bande kradljivaca dragulja.
Otkačen komičar s velikog ekrana Leslie Nielsen urnebesno je oživio GOSPODINA MAGOOA u ovoj divljoj i otkačenoj hit-komediji! Riječ je o pustolovini punoj smijeha... I opasnosti! Nastaje neprestan komični kaos kada gospodin Magoo postaje meta zloglasne i nemilosrdne bande međunarodnih kradljivaca dragulja. Ukraden je dragocjeni dragulj – a blesavi Magoo odluči ga pronaći! Uz puno smijeha i adrenalinske akcije, GOSPODIN MAGOO zabavna je komedija koja će sve nasmijati naglas!

Slike

Gospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin MagooGospodin Magoo

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.