poster

Rulet smrti

Croupier (1998)

drama, triler, kriminalistički, misterija | Irska, UK, Francuska, Njemačka
Režiser: Mike Hodges
Pink Crime & Mystery | 25. 4. 2024. | 00:00

Ocjena: 7.1/10
Ocjena korisnika: 6.9/10
(10 glasova)

OPIS

Pisac u stisci s novcem iskoristi očeve veze kako bi dobio posao vođenja ruleta u kasinu. Ubrzo upozna ženu koja ga zavede, a zatim i nagovori da se pridruži njezinim suradnicima koji planiraju izvesti pljačku…
Jack Manfred ambiciozni je pisac koji ne napreduje u svom radu. Kako bi sastavio kraj s krajem, protiv svojih uvjerenja zapošljava se kao krupje. Uskoro biva uvučen u svijet kasina, a posao mu postupno preuzme cijeli život te njegova veza s djevojkom Marion krene loše. Kockarica Jani posebno mu privuče pozornost te se s njome počne viđati izvan radnog vremena – što je ozbiljno kršenje pravila kasina. Jani je sreća okrenula leđa; pod pritiskom svojih vjerovnika obrati se Jacku, zamolivši ga da bude „krtica“ za pljačku kasina koju planira izvesti. Jack pomno razmotri izglede: sve djeluje tako jednostavno, ali čak i profesionalac poput Jacka ne može predvidjeti kakve će karte dobiti.

Slike

Rulet smrti

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: politika privatnosti.